روش های بازیابی اطلاعات از کارت حافظه خراب!
خلاصه مقاله
با استفاده از نرمافزارهای جانبی همچون ZAR X می توانید به بازیابی اطلاعاتتان امید داشته باشید.
ویروس گرفتن کارت حافظه باعث میشود فایلهای درون آن با نامهای عجیب غریب نمایش داده شوند. این البته همیشه به معنای از دست رفتن اطلاعات کارت حافظه نبوده و با استفاده از نرمافزارهای جانبی میتوان این اطلاعات را بازیابی کرد.
یکی از سادهترین راهها برای نگهداری و جابهجا کردن آسان اطلاعات، ذخیره اطلاعات روی فلش مموری و یا حافظه اسدی کارت میباشد؛ اما ممکن است به دلایل مختلف، این قطعات کوچک و قابلحمل، آسیب ببینند و دیگر اطلاعات موجود روی آنها، برای دستگاههایی مثل موبایل، دوربین دیجیتال و یا کامپیوتر قابل خواندن نباشد.
بازیابی مجدد اطلاعات
برای بازیابی مجدد اطلاعات، در مرحله اول اگر نام فایلهای مورد نظر خود را میدانید به قسمت جستجوی فایل اکسپلورر ویندوز خود رفته و سپس نام آن را تایپ نمایید و یا مثلاً اگر به دنبال بازیابی تمامی تصاویر خود هستیم "jpg؛ و یا gif.” را در این کادر تایپ نماید.
بعد از باز کردن پوشه با استفاده از نرمافزارهای جانبی همچون ZAR X می توانید به بازیابی اطلاعاتتان امید داشته باشید. ZAR X یک ابزار مفید و کاربردی است که هارددیسک و کارت حافظه خراب را برای بازیابی فایلهای موردنظر شما اسکن میکند، حتی اگر آنها مجدد فرمت شده یا آسیب دیده باشند.
نکته ای که قبل از شروع بایستی به آن توجه کنیم این است که کارت حافظه مورد نظر بایستی از سلامت فیزیکی برخوردار باشد و اینکه در هر دو حافظه (کارت حافظه و حافظه سیستم) بایستی به اندازه کل ظرفیت کارت حافظه معیوب فضای خالی جهت بازیابی اطلاعات داشته باشید. پس از اطمینان از این موضوع هم میتوان آن را از طریق رم ریدر و یا توسط خود دوربین به سیستم ویندوزی متصل کرد.
ابتدا نرمافزار رایگان ZAR X را نصب نمایید. بر روی گزینه "(Image Recovery (Free” کلیک نمایید. پس از انجام این کار برنامه به طور خودکار دستگاههای جانبی که به سیستم شما متصل هستند را جستجو خواهد کرد.
پس از ارائه نتیجه حافظههای جستجو شده، بر روی گزینه مورد نظر که اغلب با نام SD مشخص میشود و نسبت به هارد سیستم از ظرفیت بسیار پایینتری برخوردار بوده کلیک نمایید.
در این مرحله فایلها و عکسها لیست میشوند و شما میتوانید هر یک از بخشهایی که ضروریتر هستند را انتخاب کنید و سپس save کنید.
این نرم افزار، پارتیشنها یا برچسبها را مانند ویندوز نامگذاری نمیکند، در این صورت، مجبور هستید خودتان بر اساس حجم و ترتیب آنها، انتخاب درست را انجام دهید. ZAR در صفحه بعد، چندین مرحله شامل اسکن هارد درایو برای تمام اطلاعات فایل و انواع بلاکها انجام میدهد که به صورت گرافیکی نمایش مییابد. روند اسکن بسته به سختافزار دستگاه شما ممکن است بین چند دقیقه تا چند ساعت به طول انجامد.
در هر حال پس از اتمام اسکن با صفحهای مشابه با تصویر فوق مواجه خواهید شد که از شما درخواست انتخاب پسوند ذخیرهسازی فایلهای پیدا شده را میکند. دو گزینه مقابل خود خواهید داشت، "RAW” که بیشتر برای تبدیل کردن فایلهای گروهی که در یک ردیف قرار دارند، به فایلهای مجزا میباشد و "FAT” که فایلها را با پسوندی شناخته شده برای ویندوز ذخیره میکند. در هر حال بسته به نیاز خود یکی از این دو را برگزیده و سپس گزینه "Next” را برای ادامه انتخاب نمایید.
در مرحله نهایی مسیر پوشهای که فایلهای یافته شده در آنجا بایستی کپی شوند را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه "Start copying” کلیک کنید. بدون شک این مرحله نیز کمی به طول خواهد انجامید، از این رو صبر پیشه کنید تا نتیجه دلخواه عاید شما شود.
منبع: عصر ایران